Då var det onsdag…

Idag är det onsdag 10 april & jag går fortfarande över isen när jag går till & från jobbet. Undra hur länge jag kan göra det? Jag har en känsla av att det inte är så länge till. Jag hittade en bild som jag tog den 12 april för ett år sedan, har inte sett så mycket som en knopp i år.

DSC_0295

 

Idag känns det bättre än i måndags, känner mig riktigt glad idag :) Fortfarande inget från kliniken, funderar på att skicka ett mail igen. Jag antar att dom har mycket att göra, men vi vill veta! Jag vill bara ha ett kort litet svar om det blir nu inom närmaste tiden eller om vi får vänta flera månader.

Nu när solen skiner & det är ljusare på dagarna så får de flesta mer ork & energi. Jag är en sån som vill göra om, vill byta gardiner, köpa nya fina saker & bara njuta av våren & sommaren.

Jag satt & kollade igenom bilder på mobilen & hittade en del härliga bilder. Nu vill jag ha vår & sommar & plocka undan alla vinterkläder för den här vintern.

Här är några av bilderna…

 

DSC_0387DSC_0391DSC_0390

Sänder styrkekramar till 2 fina människor som står oss nära som kämpar mot den elaka sjukdomen cancer!  Fortsätt kämpa, ni kommer att fixa det här.

Vi tänker på er!

 

4 Responses to “Då var det onsdag…”

  1. verro72 says:

    Hej! Tänker på er oxå :) . Ja du varför händer detta oss, det är nog bara så att det ska alltid vara något hinder i vägen för oss, fast vi är van att kämpa nu, vi ger inte upp i första taget ;) !!! Hoppas att du/ni mår bra. Sköt om er. Kramar

  2. Ylva says:

    Hej vännen. Kan inte fatta att de tappat bort era papper, hur är det möjligt!? Och varför i hela friden händer detta er?! Hoppas de finner åt allt så att ni inte behöver skicka in nytt.
    Tänker på er jättemycket, kramar!

  3. verro72 says:

    Jag älskar dig mer <3!

  4. Pauline says:

    Jag älskar dig världens finaste mamma! <3

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu